6. toukokuuta 2012

OMG it's Miyo's Starshine!

Tänään arvostelen sitten Miyon OMG luomivärin sävyssä 24 Starshine.

Suurimpiin Seppälöihin on viimein rantautunut Miyo meikkejä! Näitähän on vilahdellu blogeissa jo ennen kuin ne rantautuivat Seppälöihin. Mutta jos Seppälän valikoimaa on seuraillu niin tuoksuvat miyo kynsilakat ovat olleet jo hyvän aikaa myynnissä.
http://www.pierrerene.pl/resource/product/pack/perfume.jpg
Mutta tällä viikolla töissä pääsin viimein rakentamaan kosmetiikka osastolle enemmän Miyo kamaa. Sarjaa ei julkaista kerralla vaan osissa. Ekassa osassa oli yllä olevat tuoksu lakat, toisessa osassa yksittäiset luomivärit, tavalliset kynsilakat ja tuubihuulikiillot. 
Ostimpa itselleni yhden luomivärin sitten. Ihastuin myös pariin kynsilakkaan ja yhteen huulikiiltoon. Lakkoja ja luomivärejä tulen kyllä ostamaan, mutta en huulikiiltoja. Yksinkertaisesti vaan siiksi että en osaa käyttää huulikiiltoja mutta ostaa kyllä. Eli jos ei enempää vähää aikaa. Hehheh :D Mutta mennäänpäs itse asiaan.

Tosiaan arvostelussa on sävy 24 Starshine. Kun luin tämän nimen pienestä pahvilaatikosta missä nämä saapuivat, mieleeni tuli heti kultaan taittava vaalea tai joku kosminen violetti. Mutta ei. Täydellisen ihana hopea sieltä tupsahti. Kuva ei tee oikeen etua tässä värille. Parhaat puolet tästä väristä tulee esiin livenä luonnon valossa ja salamalla otetuissa kuvissa. 



Pakkaus on yksinkertainen ja vetoaa varmasti moneen asiakasryhmään. Nuorisollehan tämä on suunnattu, mutta pakkaus ei ole niin "lapsellinen" tai "aikuismainen", että se karkottaisi muut ikäryhmät. Isoja pisteitä annan siitä, että pakkaus pysyy napakasti kiinni. Ei todellakaan tarvitse huolehtia paketin aukeamisesta itsekseen. Koostumus on ihanan pehmeä ja satiininen. Väriä hiukan kerrostamalla saat aikaan todella intensiivisen värin, hento väri onnistuu kanssa pienemmällä määrällä. 


Kuva on otettu kännykälläni salaman kanssa btw. Hiukan luomiväri karisi, mutta se taisi olla enemmän oma vikani, koska taputin täysin täydellä siveltimellä väriä luomelleni. Siinä tahdissa nyt karisee jokainen erkki.

Ostaisitko uudelleen? Todellakin! Myös sarjan musta väri on vahvalla ostoslistalla.

Mihin yhdistit? Kerran oon vasta kerennyt tällä leikkiä, valitettavasti. Silloinkin yhdistin ihan tavalliset mustat ja valkoiset värit tähän hopeaan. Hopeen kanssa sopisivat myös todella hyvin viileän sävyiset värit, kuten viileä pinkki, siniseen taittava violetti jne. 

Mistä saa ja mitä maksaa? Suurimmat Seppälät. Hintaa oli 3,95 € Myös kaikki muut tällä hetkellä myynnissä olevat Miyo meikit maksavat sen 3,95 €

Lopuksi vielä ihan random kuvia

Perjantaina nimittäin alkoi lätkän MM-kisat ja äiti antoi mulle tuollaisen Suomi pipon ennen kuin kiekko putos jäähän tuossa Suomi-Valko-Venäjä pelissä. Äiti oli nimittäin ihana ja hommas meille MM Jääkiekko 24/7 kanavan! Saan nauttia Mertarannan selostuksista, eikä tarvii tyytyä mihinkää sekunda laatuu.

Vapulta sitten tämmöinen kuva. Ei mulla mitään ihmeellistä asua ollu ku suoraa töistä tulin. Sielläkin olin vaan serpentiinit kaulassa. Noh oli mulla sentää värikäs sulka homma hiuksissa :')

Eipä tässä sitten ihmeempiä. Tulossa on vielä meikkipussin sisältöjä, lempi kosmetiikkan esittelyjä ja kun löydän jonkun flopin niin sellaista on tottakai tulossa :D

Take Care!!

4 kommenttia:

  1. nice ^^ Missä oot töissä btw? o_O

    VastaaPoista
  2. No perjantaihin asti oon työharjottelussa foorumi seppäläs mut sit en enää missää :'D

    VastaaPoista
  3. Hmm, olisin toivonut tältä postaukselta vähän enemmän infoa kyseisestä sarjasta - tai edes mitä muita värejä ja sävyjä esimerkiksi luomiväreistä löytyy. Kuinka kattavasti? Valkoisesta mustaan, perusvärejä vaiko jotain uudempaa, harvinaisempaa? Onko mattapintaisia vaiko ns. glitterisiä? Mutta keep going, girl! Halpismeikkiblogeja tarvitaan! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitosta. :) värejä luomiväreissä on valkoinen, champpanja, toinen champpanja joka taittaa enemmän kultaan, violetti, turkoosi, vihreeseen taittavampi turkoosi, musta, vaalean harmaa ja tämä esitelty. ainakin mitä nyt muistan. Olisin muuten ottanu displaystä kuvan, mutta liikkeessä kun ei saa kuvata niin damn. Matta/vähä shimmerisiä oli violetti, turkoosit ja musta. Muut oli enemmän tai vähemmän glitterisiä. yhteensä värejä on siis kymmenkunta. http://www.pierrerene.pl/index.php?fp=produkt&id=86 tässä koko valikoima, mutta tosiaan ne kymmenisen kappaletta tuli Seppälään.

    VastaaPoista