29. huhtikuuta 2012

Pastellia kynsille

Hei kaikki! :)

Huimasti on jo lukioita tullut! 7 tällä tahdilla on mulle eeeeerittäi hurjasti!

Itselläni on ollut tooodella tylsä viikonloppu yksin kotona kissan kanssa. Oon hiukan kipee eikä äiti jättäny mulle autoa niin eristäydyin tänne sohvalle xD Huomenna on työpäivä niin mahdollisimman vähän rasitusta ja paljon nesteitä niin enköhän oo ihan hyvässä jamassa huomenna, toivon näin :'D

Tekemisen puutteessa päätin sitten laittaa kynnet kuntoon! Tai no piti mun muutenkin, kun edelliset alko olee halkeillu jne.

Pastellit ja neon värit on nyt sitä hottia ja todellakin kelpaa mulle! Tämä johtunee siitä, että neon vihreä ja - oranssi on mun ultimate favorite värejä ♥ Tällä kertaa kuitenkin pastellit voitti ja päätyivät kynsiin. Tässä ei nyt ole varsinainen tuto kyseessä mutta näytän miten saat tosi söpöt, nopeet ja helpot kynnet aikaseks! Uskon, että aika moni osaa tehdä nämä jekut, mutta näytetää nyt kaikille miten helppo tää tekniikka on!

Eka kuitenkin kuvaa lakoista mitä käytin


  1. GinaTricotin neljä puolisella kynsiviilalla laitetaan eka pohjat kuntoon. Palikassa on file, buff, polish ja shine pinnat. Toimii!
  2. Yves Rocher Correction, shine and fill base coat. Kyseessä on hiukan vaalentava ja kynnen pintaa mukavasti tasoittava aluslakkanen. Ei oo mun vakkari pohja, mutta oli lähempänä :'D
  3. Viva la Diva, UV-Glow top coat. Kynsistä ei tuu pinkkejä tällä :D 
  4. Delia No. 1 sävy 13. Ostin tän Virosta muutamia vuosia sitten, joten en todellakaa tiiä saako tätä Suomesta. Baby pink sävy kuitenkin :)
  5. Rimmel I ♥ fruities lasting finish 058 Lemon Drop. Rimmelin ihanan vaalean keltainen lakka tuoksuu sitruunalle ^^
  6. Models Own sävy Jade Stone. Jokaisella pitää olla minttu lakka!
  7. Kuvassa osittai, mutta ei numeroa. Meikkisieni!

Näitä me sitten käytämme


Ekaksi viilataan kynnet kuntoon, laitetaan alus lakka ja annetaan kuivua. Keltainen käy pinkin ja vihreen kanssa yhteen, joten sitä levitetään normaalisti koko kynnelle. Kynsissä 3-4 kerrosta. Kun keltainen kuivuu laita kerros päällyslakkaa. Tämä lisää kestävyyttä ja jos teet virheitä seuraavassa vaiheessa niin virheet on helpompi korjata. Anna kuivua.


Sitten se tekniikan hienous. Tuputellaan meikkisienellä lakkaa kynnen kärkiin. Ei sen hankalampaa. Molemmissa on kaksi kerrosta tuputettua lakkaa. Sottasta puuha... Annetaan kuivuavmelkein kokonaan.


Lisää lopullinen päällys lakka vielä hiukan kosteahkon lakan päälle. Tämä sekoittaa värejä hieman keskenään mukavasti. kuten näkyy, keskisormen vihreä kului hiukan oudosti, mutta se näyttää ihan hauskalta niin jätin sen siihen :) Lakkaukset on tosiaan niin, että vasemman käden kynnet ovat vihreä-keltaisia nimetöntä lukuunottamatta ja oikeassa kädessä toistepäi. 

Ja sitten vaa toinen kerros päällyslakkaa, annetaan kuivua KUNNOLLA ja siistitään reunat. Kynsien teko käy nopeasti, mutta näyttää ainakin IMO tosi söpöltä ja hienolta :)

Eipä mulla sitten muuta tällä kertaa..

Take care!







8 kommenttia:

  1. rumat kynnet ja huono tekniikka tälle. olisit sentää voinu putsaa yli menneet lakat.

    VastaaPoista
  2. Nii oisinki jos oisin jaksanu siinä kynsilakka ja kipeys huuruissani xD

    VastaaPoista
  3. Eipä voi muuta sanoa kuin että hyi kettu mitkä kynnet :DDDDD Kynnet täynnä kupruja ja kynsinauhat aivan paskassa... Olisit voinut edes vanupuikolla vähän töpötellä kynsilakanpoistoainetta nauhoille ennenkun julkaset tällasta - susta saa "nasty bitchin" kuvan samantien. :DDD Yäk... (inb4 "mutku oon kipee")

    VastaaPoista
  4. rauhoittukaa hyvät kanssaeläjät, kyllä tämä tästä paremmaksi muuttuu :)

    VastaaPoista
  5. en oo ikin nähny näi taidokkaasti tehtyjä kysiä, en edes viivi 568a:n blogissa! olet taiatava! näistä kynsistä ei luovuus puutu :)

    VastaaPoista
  6. hui etkai oikeasti oo tosissas noin sottaisten kynsinauhojen kanssa? Latasin sivun uudestaan kun odotin sitä "valmis" kuvaa :D Vanupuikolla putsaa tai vanulapulla! Mutta kynnen ovat mun mielestä ihan kivat :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mä ne putsasin älä huoli :D ootin et kuivuvat ja menin saunaa+suihkuu ja rapsuttelin paskat pois :D oon vaa laiska kakka

      Poista