28. huhtikuuta 2012

Zesty Lime Face Mask by H&M

Hyvää lauantaita kaikille!

Eilisen päivän vietin kipeenä kotona niin oon enemmän Sunnuntai fiilingeissä, mutta ei se mitää! Mulla alkaa kipeenä ollessa iho näyttää todellaki väsyneeltä ja elottomalta kuten aikamonella muullakin, joten päätin että nyt on aika kokeilla tällä viikolla ostamaani kasvonaamiota :)

Ennen naamiota on tosin kasvojen pesun aika vaikka meikkiä nassuni ei ole nähnykkää.


Kasvojen pesuun käytin Freemanin Kiwi & Yogurt kasvojen puhdistusainetta, joka on ihan unelma pehmeää ja kosteuttavaa hellää herkkua ^^

Ja tosiaan kuten otsikko sanookin kyseessä on H&M:n Festy Lime Face Mask. En oo itseasias koskaan kokeillu henkkamaukan naamioita. Ei oo vaa tullu ostettuu. Kerran käänsin Jyväskylän kasvonaamio laarin ympäri, kun yritin etsiä kangas naamioita. Oikeesti onko Montagne Jeunesse ainut joka niitä tuo Suomee? Anyway nyt satuin keskiviikkona eksymään henkkamaukalle Taitaja kisojen Sokos päivän jälkeen. Tutkiskelin naamio valikoimaa ja silmiin pisti tää vihreä limenkuvalla varustettu pussi.

Täytyy myöntää et nää kaikki naamiot näyttää aika tylsiltä ku puhutaan pakkauksista. Pakkaus määrittää ison osan asiakkaan ostopäätöksestä, joten hiukan olisivat voineet vaikka laittaa kuvan häivyttymään tai länttästä sen ylipirteän naisen naamio naamassa pakkaukseen. Yksi myös mistä veroitan pisteitä on se, että missään ei sanota onko kyseessä savi, muta, kalvomainen, geelimäinen vai mikä naamio.


Takapuolen ohjetekstistä voi kuitenkin päätellä, että kyseessä on savi/muta naamio. Tosin he jotka osaavat inccejä lukea olisivat jo selvittäneet tämän ongelman :D Itse en osaa niitä lukea ja aika harva "perus kuluttaja" on niihin erikoistunut.


Pakkauksesta paljastuu vaaleanvihertävää hieman voidemmaista paksumpaa, mutta muta naamiota juoksevampaa mömmöä, joka tuoksuu vahvasti lime purkalta tai lime hammastahnalta. Tuoksu on erittäin raikas ja haistan sen helposti tukkoisen nenäni läpi. Eli haju herkille en suosittele. 

Naamiota oli pussissa juuri hyvä määrä kasvoille ja kaulalle. Yleensä yksittäispakatuissa naamioissa on ainetta ainakin kahdelle ihmiselle, mutta tässä oli kätevä määrä yksinäiselle naamion käyttäjälle.

Naamassa aine alkoi heti nipistellä, niinkuin aika moni naamio tekee. Herkälle iholle en todellakaan suosittele tätä, koska naamion raikkaus voi olla joillekkin liikaa.


Annoin naamion vaikuttaa, kunnest se oli 90 % kuivunut. Kädenlämpöisellä vedellä naamion pesemiseen meni aika paljon aikaa, mutta melkeimpä aina se on näin muta ja savinaamioiden kohdalla.

Pesun jälkeen huomasin raikkauden lisäksi jotain aika jännää. Pesin tosiaan naamion kädenlämpöisellä vedellä, mutta alueet missä ainetta oli ollut tuntuivat viileämmiltä. Raikasta raikasta.. Muutenkin luonnon valossa iho näytti heleämmältä ja hiukan vaaleammalta. Pisteitä myös siitä, että ihoni oli mattapintainen lukuunottamatta nenääni, joka on aina kiiltävä. Lopuksi sitten nassu rasvat ja valmista!

Missä tilanteessa ja kenelle? Ensimmäisenä lähtisin markkinoimaan tätä naiselle, joka on menossa juhliin. Tuotteen raikkaus herättää myös ihmisen, ei pelkästään ihoa. Mieleeni tulee morsian, morsiusneidot ja kaaso , jotka heräävät jännittyneinä hääpäivänä ja haluavat kirkastaa ja herättää kasvonsa ennen meikin laittamista. Naamio ei muutenkaa varsinaisesti puhdista vaan kirkastaa. Tästä syystä käyttäisin naamiota juuri juhliin valmistautumisen osa-alueena, ennen meikkiä jne. Rentouttavan naamion tulee olla pehmeämmän tuoksuinen eikä tälläinen über raikas ja herättelevä.

Ostaisinko uudelleen? Kyllä, juuri tälläisissä valmistautumis tilanteissa. Hinta on muutenkin niin hyvä, että voisi vaikka varastoon ostaa.

Hinta ja mistä saa? Hintaa on huiman kauheat 0,95 € ja H&M:lle pitää suunnistaa näitä etsimään.

Että tälläisen ensimmäisen arvostelun sain aikaiseksi :) Aluksi meinasin tehdä yhdestä meikki tuotteesta arvion, mutta en jaksa kipeenä pahemmi meikkailla :'D

Onko muut kokeillu H&M:n kasvonaamioita?

Ensi kertaan!
Take care!

2 kommenttia:

  1. itekkin juuri ostin 2 naamiota h&m:ltä, " orange peel of mask" tai jotain sinne päin :D ja sitten tuon limen, appelsiinia tuli kokeilua ja hyvä oli iho oli heleämmän ja puhtaamman näköinen ihohuokosetkin pienenivät ja muutkin jopa huomasivat eron. Naamoi oli jopa todella hauskaa ottaa pois, koska se lähti tavallaan yhtenä "kalvona" naamastani :D, mutta tuota limeä en ole vielä kokeillut, mutta testiin menee kyllä joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haa :D täytyypä sit testailla sitä appelsiinii :)kesällä ihohuokoset tuppaa kasvaa kissan kokosiks nääs -.-'

      Poista