29. toukokuuta 2012

Zeppeliinin ostoksia

(otsikko ideat vähissä joo..)

Elikkä kootut selitykset päivitystauosta.. Oon vaa maannu kotona sohvalla eikä elämässä oo oikee tapahtunu mitää enkä oo missää käynykkää ton viimeviikkoisen helleaallon takia. Tällä viikolla vois ehkä petrata ja käydä vaikka solkussa yms. Tällä viikolla tiedotus nimittäi lupaa pilvia ja almost alle +20 astetta mikä meinaa sitä, että voin olla ulkona ^^ Uskokaa tai älkää, mutta mä en piä kesästä ollenkaa, koska sillo on tylsää, ötököitä, kuumaa ja tylsää vielä kerran. Pääni on nimittäi päättäny, että kun aurinko paistaa ja lämpö nousee sen 20 astee  yli niin 5-30 min auringos nii huimaus, päänsärky ja huono olo on mun kohalla taattu. Ja ennen ku annatte vinkkejä nii hattu ei auta paljonkaan mitää saatika aurinkorasvat yms. Mutta kitinöistä eteenpäi.

Eilen 28.5. matkustettiin äitin kanssa pohjoiseen päi. Äitillä oli oulussa kokous ja minä hyppäsin Kempeleen Zeppelin kauppakeskuksen kohalla kyydistä.

Kauppakeskuksee sisää mennessäni karmiva deja vu valtas mielen ku tajusin, että perskutarallaa! Täällä pysähdyttii vuonna 2006 syömään riparin meno- ja tulomatkalla. Menomatkalla kävin jossai kahvilassa syömässä tyttöjen ja yhen pojan kaa terveelliset ja tuoreet patongit. Muistan vielä ku kyseinen poika kertoi, että ei käy ollenkaa pikaruokaloissa vaan vie tyttöystäväänsä ravintolaan, koska haluu maksaa laadusta jne. Random muisto, mut muistan sen vaa nii selkeesti. :D Tulo matkalla almost kaikki  meni sitten mäkkärii mättää, mutta pikkuteini Miinu oli sillon mäkki boikotissa ja meni pizzalle. Kyseinen paikka oli edellee tallella. Oh ripari ♥ En oo sen jälkee vaeltamassa tai lapissa ees käynykkää...

Noh siinä tuli sitten osteltua. Pahoittelen jo etukätee, kun en jaksanut ottaa topeista uutta kuvaa, että oisin voinu editoida neki... Kokonaisuus kärsiiiiiii... Anyway ostoksia.


Elikkä nämä alimmat ovat ne laiskuudestani kärsineet :---D 
Vasemmalla: Seppälä Link toppi 9,95 €
Oikealla: Cubus toppi 19,95€

Seppälän toppi on oikeesti neon koralli väriltää sitten :'D Cubuksen toppi on tollane ihana ku vesiväreillä tehty :) Takaa se on valkonen ja etupuolelta kangas on läpikuultavaa. Elikkä valkosta toppia alle vuaa..

Tuli ostettua sitten myös Wettiksen yksi aurinkopuuteri/luomiväri, mutta siitä lisää myöhemmi :)

Take Care!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti