17. maaliskuuta 2013

Jänniä havaintoja. Aiheena hiukset.

Heipsis taas. Sain hiuka postaus ideaa.. Viime postausta kirjoitellessa havaitsin miten helpompaa on vaa kirjottaa mitä päähän tupsahtaa kuin miettiä pitkää mitä kirjoittaa.

Elikkä.. Ne jotka ovat Youtube kanavaani seurailleet ja/tai Tumblria seurailleet niin on tässä tullut Lushiin hurahdettua. Enkä vain minä vaan myös tämä toinen puoliskoni. On se jo kumma ku Timppa tunnistetaa jo Lushin liikkees :D Varmaa on harvassa mies asiakkaat... Anyways. Aiheena on  hiukset edelleen..

Elikkä tuossa 6 viikkoa sitten (instagrammi mukaan) ostin Lushista ekan kiinteän shampoon, kiinteän hoitoaineen ja ekan saippuani.

Vas. Northern Lights saippua, Seanik kiinteä shampoo ja Jungle kiinteä hoitoaine
Tosiaan olen käyttänyt shampoona ainoastaan Seanikkiä ja välillä, kerta pari viikkoon Jungle hoitoainetta. En muita shampoita tai hoitoaineita. 

Seanik on yleensä ainut hius tuote mitä suihkussa kaipaan. Hiukset pystyy harjaamaan helposti pyyhekuivina, mutta joskus hiukan suihkutan hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Kun käytän Junglea ei välttämättä sitä suihkettakaa tarvitse. Hiukset ovat olleet tämän 6 viikkoa erittäin runsaan ja hyvinvoivan tuntuiset. Sähköisyys on ollut eeerittäin vähäistä. Senkin on saanut tuolla hoitoaine suihkeella hoidettua ihan yhdellä "käsittelykerralla" 

Mutta... Tässä pari päivää sitten oli sellainen olo suihkussa et nyt tarvitsee hiuksiin hoitoainetta. Jostain syystä tartuin XZ:n Omena shampooseen, joka on kiiltoa ja kosteutta lupaava hoitoaine. Ennen käytin tätä kyseistä hoitoainetta ja saman tuoksuista shampoota aina talvisin ihan vaa btw. Mutta.. Suihkussa hiukset tuntuivat erittäin sileältä, mutta liiankin sileältä. Suihkun jälkeen hiukset olivat paljon pahemmassa takussa, kuin mihin oon nyt tottunu. Pari tuntia myöhemmin hiukset tuntuivat sähköisiltä, vaikka ei niitä haronutkaan. Eilen värjäsin hiukseni ja käytin mukana tullutta hoitoainetta. Taas sama juttu. Todella sileät suihkussa, todella takkuiset pyyhekuivina ja sähköiset kuivana. Tämä oli minulle ihan normaalia talvisin ennen Lushia. Nyt kun olen tottunut unelman lailla "toimiviin" hiuksiin niin en voi enään kuvitella palaavani näihin muihin shampoisiin. Saavat kaapeissa olevat shamppoot ja hoitoaineet jatkossa palvella meikkisiveltimiäni... 

Voin myöhemmin tehdä oikeen postauksen tai videon minun ja Timon Lush varastoista. If ya wanttooooo...

Tämä postaus ei ny ollu niin markkinoiva, mutta ei se mitään. Halusin vaa jakaa havaintoni, että heti kun vaihtaa hoitoaineen "perus marketti laatuun" on tulos aika karmiva. Tässä tapauksessa karmiva on se laatu mihin aikasemmin olin tottunut. Voin vain sanoa, että onneksi olen löytänyt paremmat tuotteet välttääkseni kauhean sähkö pilven. 

Lisää läpätystä Seanik shamppoosta:


Seanik on ekana aiheena tässä nii ei pahemmin kelailla tarvihe.

Lisäsin tänään myös videon tubeen, joten muistahan kattoa sekin ;)


Ei mulla sitten mitää kummallisempia ollut.. Joten hei hei :)



2 kommenttia:

  1. O___O En tienny että hiustenpesujuttujaki on tollasina kiinteinä saippuaköntteinä :D jännä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Lushil on moniakin sellaisia :D Samoin Tigin Rockaholic sarjalla on kiintee shamppoo. Ihan varmana on paljon muitakin, mutta nää mie tiiän :D

      Poista